top of page

Daniëlle met Dominieke klasse M.

Nieuws

 

Dit weekend (2/3 september )weer genoten van onze paarden. Dominieke MB met Danielle op het NK Granny B en Samsam met Rinus en Mary op 40+ springen in Klein Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GELDERSE KAMPIOENSCHAPPEN IN REKKEN

Daniëlle behaalde op vrijdag in de dressuur klasse M2 184.5 en 193 punten met Dominieke en plaatste zich daarmee voor de finale op zaterdag. Hier behaalde zij 193 en 201 punten en eindigde op de 10e plaatst waarmee zij een startbewijs behaalde voor de Nederlandse Kampioenschappen

RINUS BAKKER NEDERLANDS KAMPIOEN 40+

Puttense Ruiters' domineren Nederlandse Kampioenschappen in Lonneker
In de klasse licht werd Rinus Bakker met Granny B in het 2 fase parcours 6e en wist hij het klassiek parcours met barrage te winnen. Als enige ruiter in de klasse Licht reed hij alle parcoursen foutloos . Deze prestatie leverde hem het Ned. Kampioenschap op.In de klasse Zwaar behaalde Mary Bakker de 5e plaats Het klassiek met barrage leverde Mary Bakker de 3e plaats op. HIerdoor eindigde zij met Samsam op de 3e plaats Mary reed ook alle parcoursen foutloos.

DANIËLLE VLIEK RESERVE KRINGKAMPIOEN KLASSE M2 DRESSUUR

In de klasse M2 wist Danielle Vliek met Dominieke 186 en 180,5 punten te behalen wat een 2e en 4e plaats opleverde in Nijkerkerveen. In het totaal klassement voor het kring kampioenschap werd zij hierdoor reserve kringkampioen en afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen in Rekken. Mary Bakker reed in Houten een 40+ springwedstrijd  met Samsam behaalde zij de overwinning in de klasse M/Z. Bij het relais springen werden er equipes gevormd die de strijd met elkaar aangingen.
Mary en Rinus Bakker behaalde hier de 4e plaats.

 

VELUWS KAMPIOENSCHAP VOOR MARY BAKKER MET SAMSAM

In Kootwijk behaalde Mary Bakker met Samsam in het klassiek met barrage de 2e plaats en wist het tweede parcours te winnen. Deze resultaten leverde voor de tweede maal het Veluws Kampioenschap op.

Op de NK 40+ was Mary Bakker met Samsam in topvorm .Het klassiek klasse M werd met een 4e plaats afgesloten waarna zij het 2 fase wisten te winnen en geplaatst waren voor de finale. Hierin werd het klassiek M foutloos afgelegd met helaas 1 fout in de barrage waardoor het kampioenschap net niet lukte maar een mooie tweede plaats werd behaald.

 

Daniëlle maakt debuut in M2 dressuur met overwinning en 2e plaats.

Hiermee is zij direkt verzekerd van een winstpunt.

 

Woensdag werd Daniëlle met Dominieke in de klasse M1 twee maal eerste met 185 en 190 punten.

 

Zaterdag 18 juli heeft Daniëlle met Dominieke deelgenomen aan een dressuur wedstrijd . In de klasse M1 behaalde zij maar liefst 4 winstpunten en werd met 195 en 206 punten twee maal eerste.

 

In Kootwijk werd zaterdag 31 mei het Veluws Kampioenschap verreden. Mary Bakker met Samsam plaatste zich na 2 parcoursen voor de finale en wist deze winnend af te sluiten waardoor zij het Veluws Kampioenschap op haar naam schreef. Daniëlle behaalde 2 winstpunten in de M1 dressuur en eindigde als 6e en 10e.

Mary Bakker wint Horse Event Holten 40+

Klassiek met barrage foutloos samen met parc. direkt op tijd 1e pl. finale parc. over alle klasse foutloos en snelste tijd.

 

In Garderen wist Daniëlle wederom twee maal een 1e plaats te bemachtigen met 189 en 191 punten goed voor 2 winstpunten.

Daniëlle behaalde in Bunschoten in de M1 dressuur met Dominieke MB twee maal de 1e plaats wat haar 3 winstpunten opleverde.

Mary Bakker met Samsam heeft op de NK rijstijl kampioenschappen in Ermelo twee mooie foutloze parcoursen gereden en eindigde daarmee op de 9e plaats.

Op Jumping Indoor Nijkerk behaalde Mary met Samsam in klassiek klasse B een 3e plaats en wisten zij het progressief op hun naam te zetten. In de finale ging Samsam wederom foutloos maar helass viel er in de barrage een balk en werden zij 7e.

Mary is met Samsam op de Gelderse Kampioenschappen in de klasse B op de 5e plaats geëindigd en zal op 27 maart starten op het NK in Ermelo.
Daniëlle en Mary zijn beide op het Nederlands Kampioenschap voor 40+ ruiters gestart. In de klasse L werd Daniëlle met Kareltje 12 e  in de klasse M eindigde Mary met Samsam als negende.

NK40+ Mary met Samsam klasse M

Gelderse Kampioenschappen Mary met Samsam

bottom of page